Saaremaa Mullifestivali koolitus "Trendikas zero dosage"

Koolitust viivad läbi Bestwine sommeljeed Anneli Ast ja Juri Brattšik

Maailm liigub järjest kuivemate vahuveinide suunas.
Vahuveinid, millele suhkrut ei lisata, kutsugem neid „zero dosage“, „brut nature“ või naljatlemisi „skinny“ vahuveinideks, eks eesmärk ole üks – tarbida ehtsamaid, elegantsemaid ja puhtamaid maitseid.

Seda võimaldab üksnes suurepäraste pinnase- ja kliimatingimuste, ideaalsete viinamarja kasvutingimuste ning veinivalmistamisoskuste sümbioos – sest lisatud ei ole midagi, viletsavõitu maitseid millegagi maskeerida ei ole võimalik.
Mis on, see on!
Ja see mis on, peab juba „paljalt“ olema hea!
Maitseme cremante, cavasid ja šampanjat.

Koolituse tasu 25€
Koolituse aeg: 15. aprill 14.00
Asukoht: Mosaiik Cafe 2. ruum

Koolitusele registreerumine:
https://forms.gle/rTu6bUNER9FUHPSn8